המרכז ללימודי סייבר

המזמין: עיריית מעלה אדומים.

שטח המבנה: 170 מ"ר.

תקציב הפרויקט: 800,000 ₪.

משך הפרויקט: 3 חודשים.


המרכז ללימודי לוחמת סייבר משמש ללימודי תלמידי תיכון וסטודנטים מהעיר וממקומות סמוכים.  המבנה מחולק לשני חדרי לימוד: חדר הגנה וחדר התקפה.


לחדר ההתקפה נבחר הצבע האדום, המשדר סכנה, ולחדר ההגנה נבחר הצבע הכחול, המשדר ביטחון. מחיצות הפנים במבנה שקופות, יוצרות דינמיקה ותנועה, אנרגיה ומוטיבציה, ומאפשרות לראות מה נעשה אצל כל אחת מהקבוצות בזמן אמת, ולנהל את ההגנה או ההתקפה.


כל הנגרות בפרויקט תוכננה בהתאמה אישית, ומשרתת את הפרקטיקה. השולחנות האמורפיים מאפשרים ישיבה מגוונת ומשתנה של צוותי עבודה, ומעודדים יצירתיות ויציאה מהקופסא. במרכז השולחן תא המרכז את החיווט ומוסווה חלקית על ידי הצמחייה. עיצוב הקירות דינאמי ומקושר לעולם הסייבר.לצד העיצוב ההייטקיסטי והמתקדם בחרנו לחמם את החלל ולאפשר למשתמשים להרגיש בנוח ובבית. תאורת נורות הפחם, עיצוב הלובי, פינת הקפה ושילוב הצמחייה מטרתם ליצור תחושה של רוגע ומנוחה, וזאת על מנת שהתלמידים במקום יוכלו להיכנס לחדרי ההתקפה וההגנה באנרגיות מחודשות.